Scheldeprijs 2016

Update: Tijden

De Schotense Scheldeprijs wordt op 6 april 2016 voor de 104de keer georganiseerd. Dat maakt van de Antwerpse klassieker de oudste nog bestaande wielerwedstrijd in Vlaanderen. Net zoals de voorbije jaren wordt tot aan de grens met Merksem gereden. Hierdoor kan u hinder ondervinden.

Na de start in Antwerpen (12:15) rijden de renners via Merksem naar Schoten. Ze komen van het MAS via de Noordelaan en rijden dan langs de Havanastraat, Burgemeester Masurebrug, Victor Govaerslaan, Maantjessteenweg, Ringlaan, Merksemheidelaan om zo via de Winkelstap naar de Calesbergdreef te rijden. Tegen 12:35 zouden de renners de Vliegende Start in Schoten moeten nemen.

De renners komen enkele uren later (15:50 a 16:10) terug  aan in Schoten voor enkele plaatselijke ronden. Deze lopen het Albertkanaal naar de Kruiningenstraat tot aan het kruispunt Winkelstap-Eduard Steursstraat om danvia de Calesbergdreef weer naar het centrum van Schoten te rijden.

Er volgen nog 3 doortochten tot de finish omstreeks 17:00 a 7:30.

Lijn 621 heeft over het traject in Schoten verschillende vervanghaltes. Ook de halte Irislei in Merksem is niet in gebruik.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.