Buitenspeeldag in Merksem

Op woensdagnamiddag 13 april 2016 is het voor de 9de keer de Buitenspeeldag. Ook de Antwerpse kindjes kunnen zich die dag uitleven op niet minder dan 19 speellocaties in hun stad. Van Reuzespelen tot experimenteren met airbrush-tattoos, het aanbod is enorm gevarieerd. Het volledige programma voor Antwerpen is hier te vinden.

In Merksem kan je dit jaar terecht in het Runcvoortpark Merksem (Terlindenhofstraat, 2170 Merksem). En dit op woensdag 13 april van 14 tot 17 uur. Alle activiteiten zijn gratis.

In ‘Kleuterland’ nemen de kleinsten plaats op een draaimolen of gaan ze op reis met een treintje doorheen het park. Ze kunnen ook duiken in het ballenbad, eendjes vangen of springen op een trampoline of het springkasteel.

Grote speelvogels beleven spannende avonturen op de ‘Base Jump’. Ze glijden meters naar beneden van een grote krokodil, of wagen zich aan een hoge klimmuur.

Voor de sportievelingen zijn er voetbal, mountainbike en atletiekinitiaties.

Ook dit jaar kan iedereen eten en drinken op het zonneterras van de Buitenspeeldagbar. De Kidsdiscoshow zorgt de hele namiddag voor veel muziek en sfeer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.