Werken in Merksem

Werken op de Vaartkaai op 14 en 15 april‏

Op 14 en 15 april wordt er opnieuw gewerkt op de Vaartkaai bij de IJzerlaanbrug. Er worden proefsleuven gemaakt om de ligging van de nutsleidingen en rioleringen te controleren. Hierdoor zal er over een afstand van 80 meter slechts 1 rijstrook beschikbaar zijn op de Vaartkaai. Verkeer passeert beurtelings via verkeerslichten. Fietsers rijden op het jaagpad langs de kade en kunnen zo veilig de werfzone passeren.

Van eind mei tot het einde van het jaar volgen er nieuwe werken op de Vaartkaai.

Eerst worden er een paar damplanken ingebracht ter hoogte van de nieuwe fiets- en voetgangersbrug. Deze damplanken worden geplaatst voor de verbreding van het Albertkanaal. Nadien wordt de nieuwe fiets- en voetgangersbrug zelf gebouwd.

Gedurende deze periode zal het verkeer weer beurtelings over 1 rijstrook passeren door middel van verkeerslichten. De exacte data volgen zo snel mogelijk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.