Pastabuffet ten voordele van Oscare

Op vrijdag 20 mei kan iedereen komen smullen van een onbeperkt pasta buffet ten voordele van het Merksemse brandwondencentrum Oscare. Chef van dienst en vrijwilliger Patrick De Mot zal naar goede traditie 4 soorten pasta bereiden:

  • Pasta bolognaise
  • Pasta met spekjes, champignons en room
  • Pasta met zalm en prei
  • Vegetarische pasta

Als afsluitertje trakteert men je ook nog eens op een lekker dessertje.

Kostprijs: € 18 voor volwassenen, kinderen € 10
Locatie: CC Luchtbal, Colombiastraat 110, 2030 Antwerpen

Inschrijven voor 13 mei 2016 via info@oscare.be of aan het onthaal tijdens de consultaties (inschrijving is pas geldig na betaling op rekening nummer BE30 3200 1622 2211).

Feest voor de 15de verjaardag

In 2016 bestaat OSCARE 15 jaar en dat mag gevierd worden!
OSCARE is in die 15 jaar geëvolueerd van een nazorgcentrum voor brandwonden en littekens naar een multidisciplinaire organisatie die naast nazorg zich ook bezig houdt met wetenschappelijk onderzoek, opleiding en preventie.

Hun activiteiten hebben inmiddels een internationaal karakter gekregen en daarom wilt men deze verjaardag ook een buitenlands tintje geven. Het symposium “15 jaar OSCARE” zal plaatsvinden op vrijdag 3 juni 2016 in het Hof van Liere, het congrescentrum van Universiteit Antwerpen. Dit symposium krijgt nog een verlengstuk op zaterdag 4 juni met ons eerste internationaal littekencongres SCARCON 2016.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.