30ste Fietseling

Naar jaarlijkse gewoonte gaat men in Merksem begin juni de sportieve toer op. Op zondag 5 juni heeft voor de 30ste keer de Fietseling plaats. Er zijn fietstochten uitgestippeld langs de mooiste plekjes in en rondom Merksem. En het belooft een absolute feesteditie te worden!

De fiets is de ideale manier om de omgeving van Merksem te ontdekken. Tijdens de fietseling fietst u langs parken en mooie locaties. Wielervereniging WTC Merksem stelde de routes samen.

Het moment waarop u vertrekt en aankomt bepaalt u zelf. Zo vertrekt u tussen 9 en 13 uur in het Fort van Merksem en komt u er terug aan wanneer u dat wilt.  U maakt tussenstops op rustige plekjes waar u even de benen kan strekken of de kinderen kan laten spelen in een speeltuin.

Onderweg
In de voormiddag brengt de fietshersteller uw fiets in orde voor een rit van 15, 30 of 60 km en kan u een versnaperingstas voor onderweg aanschaffen. In de namiddag kan u nog een genieten van de verschillende randactiviteiten. Voor de jongeren zijn er tal van speel- en sportmogelijkheden. Op de fietseling leert u met een gratis initiatie alle gebruiksgemakken van de elektrische fiets.

Iedereen kan genieten van een goed gevuld podiumprogramma bij een verfrissend drankje of snack.

Meer info

De fietseling
zondag 5 juni 2016
15, 30 of 60 km
vertrek aan het fort van Merksem, Fortsesteenweg 120
deelnameprijs: 3 euro, verzekering, gadget en randanimatie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.