Werken in Merksem

Kruispunt Ekersesteenweg tijdelijk versmald

Voor de werken aan de Noorderlaan komt de heraanleg van het kruispunt met de Ekersesteenweg vanaf volgende week in de volgende fase. Gedurende een tweetal maanden wordt de Ekersesteenweg versmald naar één rijstrook in de beide richtingen en op de zuidelijke helft van de bestaande aansluiting afgewikkeld. Er worden nog steeds volgende opstelstroken voorzien:

  • één strook voor linksaf voor Noorderlaan richting centrum
  • één strook gedeeld linksaf en rechtsaf naar het noorden

Tijdens deze fase wordt het nieuwe noordelijke deel van de Ekersesteenweg en de nieuwe aansluiting op de Noorderlaan gerealiseerd. In juli is het kruispunt volledig klaar en kan het in gebruik worden genomen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.