Briefje ivm staking zorgt voor bomalarm in Atheneum

Een briefje om de ouders in te lichten over de staking van vandaag heeft vanmorgen voor een bomalarm gezorgd in het Atheneum van de Melgesdreef in Merksem. De scholieren moesten het stakingsbriefje thuis laten lezen en ondertekend terug afgeven aan hun klastitularis.

Blijkbaar had een leerling op één van de briefjes aan de achterkant ‘Allah Akbar’ geschreven met een verwijzing naar een bom. De leerkracht vond dit verdacht en heeft rond 9 uur de politie verwittigd. Voor alle zekerheid kwam ook het Snelle Respons Teams ter plaatse. De verdachte opmerkingen waren in een kinderhandschrift opgesteld en bevatten tal van schrijffouten. Er bleken geen veiligheidsprobleem en dus hoefde de school niet ontruimd te worden.

Bron HLN.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.