Jongeman negeert rood licht om tram te halen en wordt aangereden

Woensdagnamiddag, omstreeks 14 uur, werd een 18-jarige jongeman uit Merksem aangereden door een wagen op het kruispunt van de Bredabaan met de Ringlaan. De bestuurster van de wagen die op het rechterrijvak reed in de richting van Brasschaat vertraagde aan het kruispunt, omdat ze zag dat de jongeman aanstalte maakte om het rode voetgangerslicht te negeren en naar de tramhalte te lopen op de middenberm. De bestuurder van de wagen op het linkerrijvak had echter niets opgemerkt en kon een aanrijding met het slachtoffer niet meer vermijden. De jongeman werd bij de aanrijding zwaargewond. Hij werd voor verzorging naar het KLINA-ziekenhuis gebracht.

Bron lokale politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.