Bedenk jij een nieuwe naam voor de Bevrijdingsloop?

De Merksemse Bevrijdingsloop bestaat sinds 2014 uit een hindernissenloop en een natuurloop. Ook dit jaar is het Fort van Merksem het decor voor de survivalruns van 3.5 en 7 km en de natuurlopen van 5 en 10 km. Op de bevrijdingsloop komt dus elke loper aan zijn trekken. Bij de ene route kies je voor een strijd waarbij je over verschillende hindernissen klautert, kruipt, springt of ploetert. Bij de andere loop je langs een prachtig parcours doorheen het fort en is het goede of slechte weer je enige tegenstander.

Om het evenement nog aantrekkelijker te maken, gaat de organisatie op zoek naar een nieuwe krachtige en uitdagende titel. En daarbij rekenen ze op jouw hulp!

Nieuwe naam bevrijdingsloop

Kruip in je pen en bedenk mee een nieuwe naam voor dit evenement. De naam moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Er moet een duidelijke verwijzing zijn naar de bevrijding van Merksem
  • De titel straalt kracht, volharding en uithouding uit
  • De titel bevrijdingsloop kan als ondertitel dienen als verwijzing naar de vorige edities

Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met dinsdag 12 juli. De winnaar maakt kans op een waardebon van 30 euro van een sportwinkel en mag bovendien met 10 van zijn/haar vrienden gratis deelnemen aan een van de loopwedstrijden van de Bevrijdingsloop.

Deelnemen doe je door een mail te sturen naar sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be. Stuur je creatieve titel(s) (max 2 titels per deelnemer) en je contactgegevens (naam, geboortedatum, mailadres en telefoonnummer).
De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd voor 8 augustus 2016.

Bevrijdingsloop 2016

Dit jaar gaat de bevrijdingsloop door op zaterdag 1 oktober 2016 tussen 13 en 16 uur in het Fort van Merksem, Fortsteenweg 120.

U kan kiezen uit volgende parcours:

  • Hindernissenloop van 3,5 of 7 km
  • Natuurloop van 5 of 10 km
  • Kidsrun van 1 km

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.