Vlaanderen Feest! in Merksem

Rond 11 juli vinden er in de Antwerpse districten activiteiten plaats in het kader van Vlaanderen Feest! naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. Ook Merksem doet mee. De festiviteiten gaan dit jaar door aan het districtshuis, op het Burgemeester Nolfplein.

Op zondag 10 juli organiseert het district Merksem net als voorgaande jaren een barbecue met een leuk optreden, deze keer van de Nederlandstalige coverband Frimout. Dominik The Charming Thief zorgt voor extra vertier en ‘The love and Peace Police’ is van de partij om een oogje in het zeil te houden. Ballonkunstenaar Biselo toont zijn kunsten aan de jongsten die zich dit jaar ook kunnen uitleven op een springkasteel en paardenmolen of met eendjes vangen. Dj Jan Blieck zorgt voor de nodige ambiance tijdens het dansfeest en als afsluiter, om 23 uur, kan iedereen genieten van een prachtig lichtspektakel.

Feest in de Tent, op zondag 10 juli vanaf 17 uur, op het Burgemeester Jozef Nolfplein 1, Merksem

Op het programma:

  • barbecue om 17 uur (10 euro)
  • optredens – start rond 18.30 uur
  • lichtspektakel om 23 uur

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.