Jonge dame nagefloten en klappen geïncasseerd

Vanmorgen liep een groepje vrienden door de straten en ondertussen dronken ze wat. Hun laatste biertje dronken ze aan de Fortsteenweg. Plots werd hun aandacht getrokken door een jonge vrouw die voorbij wandelde. Een van de mannen, 26 jaar, liet aan zijn vrienden verstaan dat hij de jonge dame aantrekkelijk vond en maakte daarbij onder meer kusgeluiden. Iets later kwam er een onbekende man voorbij. Die sprak de heren aan op hun gedrag en er ontstond een discussie met geduw en getrek. De man van 26 jaar kreeg een vuistslag op zijn oog. Zijn vrienden kwamen tussenbeide en probeerden te bemiddelen. Wat later kwam er nog een groepje aan, met onder hen ook de man van de jonge dame. Ook hij gaf de man van 26 jaar een flinke klap. De groep vrienden besloot om de politie te bellen en volgde hun agressieve tegenstrevers, twee mannen van 21 jaar. De politie heeft de betrokkenen verhoord en een proces-verbaal opgesteld.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.