Uitslaande brand in woning

Maandagnacht ontstond brand in een woning in de Azalealei. Rond 1.15 uur werd de brand op de eerste verdieping opgemerkt door buurtbewoners die onmiddellijk de hulpdiensten verwittigden. Op dat moment was een ploeg van de brandweer een brandende struik aan het blussen in de vlakbij gelegen Generaal Mahieustraat. De brandweermannen merkten de uitslaande brand in het huis ook op en snelden meteen ter hulp. Een gezin van vier dat in het naastgelegen huis woont, werd tijdelijk geëvacueerd. Er raakte niemand gewond. Het wordt niet uitgesloten dat de brand werd aangestoken. Het parket onderzoekt de oorzaak. In afwachting van de komst van het labo, werd het pand door de politie verzegeld.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.