Alerte buren betrappen inbreker

Woensdagnacht rond 1 uur werden enkele bewoners van de Annuntiatensttraat gewekt door glasgerinkel. Toen ze door het raam keken, zagen ze een onbekende man op het dak van een schuur in een van de achtertuinen. De verdachte bleef even zitten en sloeg dan op de vlucht richting het nabijgelegen park. De bewoners verwittigden de politie. Die kreeg ondertussen nog een tweede oproep over een gewonde man die ogenschijnlijk werd overvallen in de buurt van de Van Heybeeckstraat. Maar het bleek uiteindelijk over de inbreker te gaan. Hij had zichzelf vermoedelijk verwond tijdens zijn vlucht. De verdachte werd gearresteerd en meegenomen naar het politiekantoor.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.