Gewapende overval op café ’t Zonneke

Twee mannen overvielen vrijdagochtend café ’t Zonekke aan de Bredabaan. De uitbaatster was rond 7.30 uur het terras aan het klaarzetten, toen ze plots langs achteren werd aangeklampt door twee onbekende mannen. Een van hen beval haar naar binnen te gaan, de hond naar boven te brengen en niet om te kijken. De vrouw moest onder bedreiging van een mes de inhoud van de kassa en het geld uit een speelkast overhandigen. De daders namen ook nog een potje met kleingeld mee. Het slachtoffer was in shock en kan zich weinig herinneren van hetgeen gebeurd is. Getuigen hebben twee verdachte mannen zien voorbijwandelen. De politie kreeg een goede persoonsbeschrijving. Aan de hand daarvan start de politie een onderzoek naar de daders. Het slachtoffer raakte niet gekwetst.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.