Werken in Merksem

Kruispunt Schijnpoort op 16 augustus terug open voor alle verkeer

Vanaf dinsdag 16 augustus is het kruispunt Schijnpoort terug open voor alle verkeer. Tram 12 en de bussen 9, 23, 38 en 413 volgen dan terug hun normale route. Tram 12 kan ook terug de Halenstraat rijden, autoverkeer nog niet.

Ook het autoverkeer kan terug over het kruispunt, hou er echter rekening mee dat nog niet alle rijstroken beschikbaar zijn.

Vanaf september verandert ook de werfsituatie op de Noordersingel, zo verhuist de werf tussen de Schijnpoortweg en de ingang van Spoor Oost naar de kant van de Ring. De andere werfzones blijven waar ze vandaag zijn.

Het autoverkeer kan steeds door over één rijstrook in elke richting. Fietsers en voetgangers kunnen reeds voor een deel over het nieuwe fiets- en voetpad aan de kant van Spoor Oost. Op andere plaatsen is er steeds een tijdelijke doorgang voorzien.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.