District verbetert toegankelijkheid Bouckenborghpark met comfortstrook

Op maandag 5 september start in het Bouckenborghpark in Merksem de aanleg van een comfortstrook. Aan de rechterzijde van de kasseiweg in de toegangsdreef komt er een drie meter breed pad in halfverharding dat loopt van de Bredabaan tot net voor de kasteelgracht. Hierop worden er ook banken en verlichting geplaatst. Zo verbetert het district Merksem de toegankelijkheid van het park.

De kasseiweg in de toegangsdreef van het Bouckenborghpark is niet altijd even comfortabel voor voetgangers en fietsers. Daarom voorziet het district Merksem in een nieuw pad, aangelegd in een halfverharding, naast de kasseiweg. Langs het pad komt ook nieuwe verlichting. De bestaande banken worden binnen het nieuwe pad geplaatst zodat bezoekers er kunnen genieten van de groene dreef.

Eerst legt Eandis de leidingen voor de nieuwe verlichting. Daarna start de aannemer met de aanleg van het pad zelf. Zonder onvoorziene weersomstandigheden worden de werken eind september afgerond.

Tijdens de werken blijft het Bouckenborghpark open voor het publiek. Bezoekers kunnen er nog steeds naar hartenlust fietsen, wandelen, spelen en sporten. Op de plaatsen waar er gewerkt wordt, zal er beperkte hinder zijn.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.