Koppel agressieve winkeldieven betrapt

Vrijdag omstreeks 15.50 uur betrapte het personeel van de Colruyt aan de Molenlei een man een vrouw die een hoeveelheid DVD’s en scheermesjes probeerden te stelen. Het koppel was in het gezelschap van nog een derde man. De mannen stalen de goederen en de vrouw verstopte ze in een verborgen buidel onder haar rok. Aan de kassa werden de verdachten tegengehouden. Een van de mannen probeerde een slag toe te dienen aan een medewerker van de winkel. Hij gedroeg zich erg agressief. De derde man kon ontkomen. Hij wordt actief opgespoord. De 24-jarige vrouw en 27-jarige man, beiden met de Nederlandse nationaliteit, werden door de politie gearresteerd en meegenomen naar het politiebureel. Het Parket besloot om de verdachten voor te leiden bij de onderzoeksrechter.

Bron lokale politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.