De Rode Draad

Op zaterdag 17 september en zondag 18 september vindt een nieuwe editie van De Rode Draad plaats. Deze kunstroute leidt langs de ateliers en woningen van Merksemse amateurkunstenaars.

Dit initiatief van Sera Janssens in samenwerking met het cultuurcentrum en district Merksem beoogt de toeschouwer in contact te brengen met de ateliers van Merksemse amateurkunstenaars, die een grote verscheidenheid aan kunstdisciplines beoefenen. Zo belandt de bezoeker rechtstreeks in de biotoop van deze kunstenaars en kan hij daadwerkelijk zien waar deze mee bezig zijn.

In het cultuurcentrum vindt u een plannetje met een overzicht van alle 25 locaties en de ongeveer 100 deelnemende kunstenaars. Zo kunt u uw ontdekkingstocht goed voorbereiden. Het plannetje kunt u ook vinden op de site van Sera Janssens.

Er is ook een bustoer voorzien, zo kom je in +/- 90 minuten bij alle locaties. Start van de rondrit is aan Bouckenborh park om 10u, 12u, 14u en 16u. Inschrijven voor de toer is verplicht. Dit kan bij Sera Janssens.

Praktisch

Kunstroute De Rode Draad
17 en 18/9, telkens van 10 tot 18 uur

Meer info

Cultuurcentrum Merksem
Nieuwdreef 135, Merksem
ccmerksem@stad.antwerpen.be
tel. 03 641 62 10

Sera Janssens
aquasera@telenet.be
Elf Novemberstraat 20, Merksem
tel. 03 646 01 38
aquasera@telenet.be

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.