Werken in Merksem

Deuzeldlaan onderbroken vanaf 7 november

Vanaf maandag 7 november zullen rio-link en de gemeente Schoten vermazings- en wegeniswerken uitvoeren op de Deuzeldlaan. Het verkeer wordt omgeleid via de Eethuisstraat, de Eduard Steursstraat en de Borgeindstraat.

De Deuzeldlaan kreeg al dikwijls te kampen met wateroverlast. Om dit probleem aan te pakken worden er ‘vermazingen’ gemaakt. Dit zijn verbindingen tussen regenwaterleidingen zodat het water sneller weg kan. Daarnaast laat het gemeentebestuur van Schoten de kapotte betonstraatstenen vervangen door asfalt en betonverharding.

Er wordt in 2 fasen gewerkt:

  1. vanaf maandag 7 november starten de werken aan het kruispunt met de Jozef Cogelslei, de Stanislas Meeuslei en het pleintje voor de kerk
  2. afhankelijk van de weersomstandigheden start fase 2 bij het plein voor het dienstencentrum Cogelshof voor of na de kerstvakantie en zullen de werken in februari klaar zijn

Tijdens de duur van de werken wordt het verkeer omgeleid via de Eethuisstraat, Eduard Steursstraat en de Borgeindstraat. Ook de bussen van De Lijn volgen deze omleiding. Het kruispunt Jozef Cogelslei РStanislas Meeuslei wordt opengesteld na fase ̩̩n.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.