Bouwvakkers overmeesteren autoinbreker

In de vroege maandagochtend werd in de Constant De Jongstraat een man betrapt door enkele bouwvakkers terwijl hij een bestelwagen aan het leeghalen was. Toen de politie de 35-jarige verdachte uit Merksem van de werklui overnam, bekende hij spontaan de iinbraak. Nazicht van de bewakingscamerabeelden gaf aan dat de man reeds twee keer met buit uit de wagen naar buiten was gewandeld, vooraleer hij tijdens zijn derde trip door de bouwvakkers werd betrapt. Hij werd meegenomen voor verder onderzoek. Dit moet onder meer de buit opleveren, want die werd bij de arrestatie van de man niet in de onmiddellijke omgeving teruggevonden.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.