Kerstverlichting in Merksem

Vanaf 7 december tot 13 januari baadt Merksem in de kerstsfeer. Wie tijdens de feestperiode op de Bredabaan winkelt, wordt ondergedompeld in het feeërieke licht van meer dan 100 feestelijk versierde bomen. Ook dit jaar zullen een aantal bomen op het Sint-Franciscusplein, in de Gaston Berghmansdreef en rond het districtshuis mee voor een prachtig verlicht district zorgen. Op het Victor Roosensplein zal het standbeeld van Joske Vermeulen kunnen uitkijken op de schitterend verlichte grote boom. Ook de Oude Bareellei deelt in de feestvreugde met 7 overspanningen in een kristalmotief met sterren. Tot slot worden ook de Lambrechtshoekenlaan, de Ringlaan en de Victor Govaerslaan feestelijk verlicht. Net zoals vorig jaar gebruikt het district energiezuinige led-verlichting.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.