Olse Merksem handbal

Merksem handbal – Achilles Bocholt  20 – 36

Het moest er eens van komen.

Het anders wilskrachtige en veerkrachtige Merksem moest dit weekend zijn meerdere erkennen in Bocholt. De eerste helft liet niets een debacle vermoeden, Via 1 – 3 ging het na 10 minuten naar 4 – 6 en enkele minuten later zelfs 6 – 6. Tijd voor Bart Lenders om een time out te vragen en zijn Bocholtse verdediging op punt te zetten. Merksem vond de volgende 10 minuten geen gaatje meer en Bocholt mer Serge Spooren in de hoofdrol liep weg tot 6 – 11 na 20 minuten. Nu was het Luc Vercauteren die een time out vroeg en zijn troepen de levieten las. Bij de rust had Merksem de weg teruggevonden en bij een 11 – 14 stand konden we hopen op een spannende tweede helft.

Maar O wat kwamen we bedrogen uit. Via 13 – 16 na 5 minuten ging het naar 14- 19 met nog 20 minuten te spelen en 16 – 23 na een kwartier. Van dan af werden de Merksemse spelers tamme lammertjes die zich gewillig naar de slachtbank lieten leiden. De Merksemse speelbal werd van het welbekende kastje naar de nog bekendere muur gezonden en bij 20 – 36 was de lijdensweg van de supporters eindelijk voorbij.

Merksem: Nuni Bazoer 7,Dennis Thijs 4,Dimitri Van Den Hoed 3,Dirk Claessens 3,Robin Boomhouwer 2,Lazar Popov 1.
Bocholt: Spooren 7,Winters 6,Valkenborgh 6,Kedziora d 4,Pucnik 4,Wertelaers 2,Zmavc 2,Koninckx 2,Kittel 2,Kedziora B 1.

Guido Hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.