Olse Merksem handbal

BEVO – Merksem Handbal  32 – 19

Merksem snakt naar winterstop.

Alexandre Hayon, voor het eerst in de basis, bedankt zijn coach en toonde dat hij deze plaats zeker waardig is. Dankzij zijn inzet en een sterke Rens Baeyens in doel hadden we na 20 minuten bij een 9 – 7 stand nog steeds een wedstrijd. In overtal na 2 minuten straftijd voor Merksem geeft BEVO onder impuls van De Cuyper en Leenders ons een les in samenspel en inzet. Dennis Thijs, fysiek niet in orde door te weinig trainingsarbeid veroorzaakt door zijn werkomstandigheden kon ook niet beletten dat het via 12 – 8 naar 15 – 9 gaat bij de rust.

Bevo wist dat men met een als team spelend Merksem nooit klaar is en kwam gedreven uit de kleedkamer ze probeerden de wedstrijd dood te maken en slaagden in hun opzet. Na 4 minuten stond er reeds 19 – 9 op het bord en was alles over en out. Eindstand 32 – 19.

BEVO: Elissen 8,Jansen 4,Leenders 4,De Cuyper 4,Augustinus 3,De Lange 2,Van De Beuken 2,De Jonge 2,Lamberts 2,Van De Heuvel 1,
Merksem: Dimitri Van Den Hoed 6,Wouter Sas 4,Dennis Thijs 3,Sten Dielen 1,Jelle De Parade 1, Alexandre Hayon 1,Lazar Popov 1,Nuni Bazoer 1, Robin Boomhouwer 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.