Eindejaarsreceptie Merksem steunt het goede doel

Op zondag 18 december van 11 tot 14 uur neemt Merksem naar goede gewoonte afscheid van het jaar 2016 met een eindejaarsreceptie. Dit jaar gaat de receptie door op het Kroonplein. Tijdens de 13de eindejaarsreceptie van het district Merksem kunnen bewoners gezellig keuvelen met andere Merksemnaars. Daarnaast genieten ze van pannenkoeken, frieten, soep of een drankje.
 
Alle Merksemse gezinnen kregen de afgelopen weken een uitnodiging in de bus met een strookje dat recht geeft op jetons voor 2 gratis consumpties per aanwezig gezinslid. De opbrengst van alle extra consumpties gaat volledig naar een project van Plan België. Op die manier levert ook het district een bijdrage aan de benefietactie ‘Merksem heeft een plan voor Plan België’. Die actie van de Merksemse Academie steunt een project om waterpompen te installeren in door droogte geteisterde gebieden in Ethiopië. Klik hier voor de rechtstreekse link naar meer info over dat project.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.