Parkeerwegwijzers

U hebt ze ondertussen ongetwijfeld al gezien, maar sinds begin december staan er op bepaalde plaatsen in Merksem wegwijzers naar de verschillende parkeermogelijkheden. Om de lokale winkelkernen in de districtscentra te ondersteunen, werkte de stad Antwerpen 5 extra P-routes uit, waarvan één in Merksem.

De extra parkeerbewegwijzering moet de handelskern in het district versterken. Uit onderzoek bleek dat lokale ondernemers en winkeliers nood hebben aan duidelijke parkeerbewegwijzering voor hun klanten.

Bezoekers van buitenaf weten dankzij de parkeerbewegwijzering duidelijk waar ze een parkeerplek kunnen vinden. Dit zorgt samen met de uitbreiding van het Velo-deelfietsensysteem voor vlotte toegankelijkheid voor zowel fietsers en voetgangers als voor automobilisten.

Voor Merksem gaat de P-route Bredabaan over volgende parkings:

  • parking Oudebareellei
  • parking Bibliotheek
  • parking Sint-Franciscusplein
  • parking Frans de l’Arbrelaan
  • parking Zwembad
  • parking Districtshuis
  • parking Stella Maris

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.