7 Auto’s beschadigd bij ongeval

Zaterdagavond zijn 7 auto’s betrokken geraakt bij een verkeersongeval aan de Lambrechtshoekenlaan ter hoogte van de Laarsebaan. Het ongeval gebeurde rond 22.30 uur. Een bestuurder (47) verloor de controle over het stuur en kwam tegen een ander geparkeerd voertuig terecht. De bestuurder zelf bleef ongedeerd. Zijn passagier, een vrouw van 38, zat gekneld in het zwaar beschadigde voertuig en is door de brandweer bevrijd. Door de klap is het geparkeerde voertuig naar voren geschoven en raakte een derde betrokken voertuig. En dat voertuig schoof ook weer naar voor tot er uiteindelijk nog vier auto’s schade opliepen. De medische diensten brachten het slachtoffer over naar het ziekenhuis. Daar bleek dat ze uiteindelijk, gelukkig, alleen maar lichte verwondingen opliep. Drie voertuigen werden getakeld omdat ze niet meer konden rijden. De andere betrokken wagens liepen blikschade op maar waren op het eerste gezicht wel nog rijvaardig.

De brandweer bleef na het bevrijden van het slachtoffer nog ter plaatse om de ravage op te ruimen.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.