Olse Merksem handbal

Merksem Handbal – Fiqas Aalsmeer  21 – 27

Ondanks een op zijn zachtst uitgedrukte eigenaardige interpretatie van de spelregels hebben beide ploegen getracht om de opgekomen supporters een degelijke wedstrijd aan te bieden.

Merksem miste Dimi Van Den Hoed en Zaïd Allaf. Een gelijkopgaande start van de wedstrijd met een 1 – 2 stand na 5 minuten liet al duidelijk doorschemeren dat de verdedigingen de wedstrijd zouden beslissen. Tot overmaat van ramp moest ook Robin Boomhouwer de strijd staken. Ondanks een sterk spelende Rens Baeyens kon Aalsmeer een eerste kloofje slaan 2 – 7 na 13 minuten. Merksem Handbal stak een tandje bij en via, een bij zijn heroptreden meteen tot topscorer uitblinkende, Jeffrey Jacobs kwam Merksem via 4 -8 en 7 – 9 na 20 minuten terug in de wedstrijd. We gingen, na een bom van Dennis Thijs, rusten bij een 12 – 13 stand en de wedstrijd was terug volledig open.

De tweede helft begon opnieuw gelijkopgaand en via 14 – 15 na 5 minuten en 15 – 16 na 10 minuten kon een volwassener Aalsmeer iets beter om met de gehanteerde handbalregels en met nog een kwartier te gaan stond er 15 – 18 op het scorebord. Aalsmeer onder leiding van Remco Van Dam diepte na 25 minuten uit tot 20 – 24. Een stilletjes aan hervattende Mike Tadey die een steengoede Rens Baeyens was komen vervangen liet zien dat hij nog niets van zijn kwaliteiten heeft verloren. Overhaasting bij Merksem om de wedstrijd toch nog te keren liep falicant af en Aalsmeer ging met 21 – 27 en de punten terug naar huis.
Rens Baeyens werd volledig terecht tot man van de wedstrijd uitgeroepen.

Merksem: Jeffrey Jacobs 5, Dennis Thijs 4,Wouter Sas 3,Dirk Claessens 3,Simon Van Den Bergh 2,Alexandre hayon 2,Robin Boomhouwer 1,Lazar Popov 1.
Aalsmeer: Van Dam 9, Benghamen 7,Jansen 5,Wong 2,Castien 2,Ouderland 2,

Guido Hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.