Olse Merksem handbal

Merksem Handbal – Kras Volendam 26 – 33

Merksem begon het best aan de wedstrijd. Via Jelle De Parade en Dimitri Van Den Hoed 2 – 0. Ondanks een sterke Rens Baeyens in doel stond er na 10 minuten toch 5 – 6 op het scorebord. Rutger ten Velde en Jeffrey Jacobs beide met 7 doelpunten kleurden de eerste helft. Kras Volendam had aanvallend ietsje meer kracht en kon via 8 – 13 op slag van rust een voorsprong van 14 – 17 mee in de cabine nemen.

Merksem miste volledig zijn start in de tweede periode en daarbij ontpopte Dennis Schellekens zich als een oninneembare vesting voor Merksem. Dit bracht na 5 minuten een 14 – 21 op het bord en beide ploegen wisten waar ze aan toe waren. Rens Baeyens in supervorm en Dennis Thijs die stillaan terug naar zijn beste vorm klimt deden wat ze konden maar meer dan het verschil in stand houden was er niet bij. Via 16 – 23 en 19 – 26 met nog 10 minuten te gaan konden we nog even de hoop op wekken bij een 22 -27 stand op 5 minuten van het einde. Jeffrey Jacobs kroonde zich tot topschutter van de wedstrijd maar ook hij kon niet beletten dat de Volendammers verdiend met 26 – 33 de punten mee naar huis namen.

OLSE: Jeffrey jacobs 10,Dennis Thijs 6,Lazar Popov 3, Nuni Bazoer 2,Dimitri Van Den Hoed 2,Wouter Sas 2,Jelle De Parade 1.
Volendam: Josef 7,Ten Velde 7,Beemsterboer 5,Van Schie 4,Zwarthoed 3,Geus 2,Hinskens 2,Kok 1,Coesel 1,Baijens 1.

guido hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.