Olse Merksem handbal

JMS Hurry Up  -  Merksem Handbal   30 – 26

De laatste verplaatsing en meteen de verste ook naar JMS Hurry Up. Een dikke 3 uren in de bus maar dat was niet te zien aan onze spelers. Via 10 – 7 na 20 minuten ging het naar 16 – 14 bij de rust. Dit was het werk van een goed spelend Merksem met youngsters Alexandre Hayon en Zaïd Allaf die goed hun streng trokken. Een alweer beresterk sluitstuk Rens Baeyens en doelpuntenmachines Jeffrey Jacobs en Dimitri Van Den Hoed deden de rest. De eerste helft was dus een leuke einde competitie pot handbal die geen minuut verveelde.

De tweede helft was zowat een copy van de eerste. Halfweg kon JMS Hurry Up dank zij Falke, Bernardevicius en Suelman een kloofje slaan 23 – 19. Maar Merksem vocht terug en met nog 9 minuten te gaan stond er 25 – 23 op het bord. JMS Hurry Up was op het einde nog de meest frisse ploeg en won verdiend met 30 – 26. Merksem kon met opgeheven hoofd de lange terugweg aanvatten.

OLSE: Jeffrey Jacobs 11,Dimitri Van Den Hoed 5,Jelle De Parade 2,Zaïd Allaf 2, Nuni Bazoer 2,Lazar Popov 1,Simon Van Den Bergh 1,Dirk Claessens 1,Alexandre Hayon 1,Rens Baeyens 40% stops in doel.