Gratis computerlessen voor Merksemse 55-plussers

Ook in 2017 staat een heel team Merksemse vrijwilligers klaar om 55-plussers te helpen om beter om te gaan met de digitale wereld van vandaag. Wilt u graag met de computer leren werken? Of wil u een smartphone of tablet gebruiken, maar hebt u geen idee hoe dat moet? Dan kunt u gratis computerlessen volgen, deze gaan door in het districtshuis van Merksem.

De lessen staan open voor iedereen: van beginners tot gevorderden. Kent u helemaal niets van computers? Volg dan de beginnerscursus ‘Start pc en surf’. Nadien kan u meedoen aan ‘Google en mailen’. Tot slot volgt u ‘Cloud en Twitter’. Ook wie meer ervaring heeft, is welkom in het districtshuis. Zo kan u bijvoorbeeld uw kennis over programma’s als Word, Excel of PowerPoint verdiepen. 

Meer informatie over het aanbod en de data kan u vinden bij de seniorenconsulent Sonja Verbustel (tel. 03 338 73 21
senioren.merksem@stad.antwerpen.be). 

Alle lessen zijn gratis en worden tijdens de dag georganiseerd. Computers zijn beschikbaar in het districtshuis. U moet geen eigen toestel meenemen. De vrijwilligers kunnen u ook helpen bij vragen over uw laptop, tablet of het installeren van een app. Opgepast: zij kunnen uw toestel niet herstellen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.