Olse Merksem handbal

Nelo – Merksem Handbal 23 – 20

Ondanks een sublieme Rens Baeyens, een schitterende Alexandre Hayon en Sten Dielen die zich de naad uit zijn broek werkte, speelt Merksem een draak van een eerste helft. Toch blijven er perspectieven om de punten mee naar Merksem te nemen bij een ruststand van 10 – 8.
De tweede helft geen haar beter dan de eerste. Dennis Thijs probeerde met zijn inzet zijn ploeggenoten nog wakker te krijgen maar ook dat mislukte. Na het missen van 5 strafworpen en een resem balverliezen heeft Merksem terecht verloren. Eindstand 23 – 20.

Merksem: Dennis Thijs 4,Dimitri Van Den Hoed 4,Wouter Sas 3,Alexandre Hayon 3,Jeffrey Jacobs 2,Simon Van Den Bergh 2,Lazar Popov 1, Dirk Claessens 1.
Nelo: Versleeuwen 9,Somogyi 4,Tasevski 4,Van Sloot 3,Vernooy 2,Haebraeken 1.

guido hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.