Buitenspeeldag 2017

Op dee eerste woensdag na de paasvakantie, 19 april, is het Buitenspeeldag! Trek naar het Runcvoortpark voor een hele namiddag spel en plezier in openlucht. 

Tijdens de Buitenspeeldag, spelen kinderen in alle steden en gemeenten van Vlaanderen buiten. Binnen valt er niet veel te beleven, want de televisiezenders Nickelodeon, Nick Jr, Studio 100 TV, Ketnet, VTMKZOOM en KADET gaan tussen 13u en 17u op zwart. Een duidelijk signaal om naar buiten te gaan. Ook in Merksem is er heel wat te doen.

Er zijn doorlopende activiteiten van 14 tot 17 uur:
Voor de kleinsten is er Kleuterland met een zweefmolen, ballenbad, eendjes vangen, trampoline, springkasteel, …
Grote speelvogels beleven spannende avonturen op de Base Jump, de Sweeper Arm Wipout of glijden meters naar beneden op de Fire Rescue stormbaan.
Hou je van urban sports? Ontdek dan je skills op het freerunning parcours, volg een workshop break dance en leer allerlei freestyle voetbalkunstjes. 
Op het zonnige terras van de Buitenspeeldagbar kan je iets lekkers eten en drinken. Heel de namiddag zorgt de Kidsdiscoshow voor toffe muziek en het mooie weer.

De buitenspeeldag gaat door in het Runcvoortpark, Terlindenhofstraat, 2170 Merksem en alle activiteiten zijn gratis. Meer informatie via de jeugddienst van Merksem: tel. 03 646 76 00, jeugddienst.merksem@stad.antwerpen.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.