Olse Merksem handbal

Merksem Handbal – Sporting Nelo  35 – 32

Merksem handbal sluit het seizoen in schoonheid af.
Een gelijkopgaand begin van de wedstrijd met twee ploegen die er een mooie pot handbal van willen maken en een mooi gevulde en sfeervolle tribune een leuke wedstrijd aanbieden. Na 17 minuten haasje over te spelen zorgde een toverende Dimitri Van Den Hoed voor een 8 – 8 stand. Nelo kon een eerste kloofje slaan 8 – 11 na 20 minuten. De inkomende Nuni Bazoer vond dit niet kunnen en bracht Merksem bij de rust terug op gelijke hoogte 15 – 15.
De tweede helft was volledig Merksem getint. De van de handbalsport afscheid nemende Dirk Claessens en Jeffrey Jacobs brachten Merksem na 10 minuten op een 23 – 20 voorsprong. En Jeffrey Jacobs die zijn laatste handbalwedstrijd echt niet wilde verliezen samen met Zaïd Allaf wierpen een maximum voorsprong van 32 – 25 op het bord met nog 7 minuten te spelen. Dirk Claessens werd de eer gegund om het laatste Merksemse doelpunt te maken. Eindstand van deze aantrekkelijke wedstrijd 35 – 32.
Merksem: Jeffrey Jacobs 9,Nuni Bazoer 7,Dimitri Van Den Hoed 5,Dirk Claessens 3,Robin Boomhouwer 2,Wouter Sas 2,Sten Dielen 2,Zaïd Allaf 2,Simon Van Den Bergh 1,Lazar Popov 1,Jelle De Parade 1.
Nelo: Versleeuwen 7,Somogyi 6,Vernooy 6,Van Vlierden 4,Van Sloot 3,Lukkesen 2,Habraken 2,Winters 2.