Auto beland op de zijkant

Zaterdagochtend reed een vrouw van 29 jaar om 7.35 uur met haar auto over de Maantjessteenweg in de richting van de Bredabaan. Ze sloeg rechtsaf om de Laaglandlaan in te rijden. De vrouw gaf zelf te kennen dat ze wellicht haar bocht wat te kort nam waardoor ze op de borduur reed en tegen een geparkeerde wagen terecht kwam. Door de aanrijding botste de geparkeerde wagen ook nog tegen twee andere auto’s. De wagen van de vrouw zelf, kwam op de zij terecht waardoor de vrouw niet meer zelf uit haar wagen geraakte. De brandweer heeft haar daarbij  geholpen. De vrouw raakte lichtgewond en werd naar het Jan Palfijnziekenhuis gebracht.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.