Fietsendief gevat

Vannacht zag een patrouille in de Laarsebaan een man met een fiets aan de hand wandelen. De inspecteurs merkten dat de man het achterwiel van de fiets lichtjes omhoog hield omdat het achterwiel niet kon draaien. Er was nog een slot aan de fiets bevestigd. Aan de politie verklaarde de man (37) eerst dat hij het sleuteltje van het slot kwijt was. Gelukkig had de fiets een label, en kon de politie achterhalen dat de fiets wel degelijk eerder uit de garage van de eigenaar gestolen werd. De verdachte begon dan spontaan aan de politie uit te leggen dat hij de fiets op straat gevonden had en mee naar huis wilde nemen. De fietsendief werd meegenomen naar het cellencomplex aan de Noorderlaan. De fiets zelf kan weer naar de eigenaar.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.