55 + sportdag

Op donderdag 15 juni vindt in het sportcentrum Fort van Merksem een 55+ sportdag plaats. 55-plussers uit het district zijn welkom om samen met leeftijdsgenoten deel te nemen aan toffe sportinitiaties. Inschrijven kan nog tot 14 juni.

Deelnemers kunnen zich op de 55+ sportdag wagen aan een wedstrijdje tafeltennis of petanque, zich uitleven tijdens een energieke sessie drums alive of turnen, of helemaal zen worden tijdens de lessen tai chi en pilates.

Daarnaast staan de specialisten van het sportelteam van Sport.Vlaanderen klaar om te testen hoe fit en gezond de deelnemers zijn. Ze bepalen de lichaamssamenstelling en testen onder meer evenwicht, handknijpkracht, lenigheid en snelheid. Achteraf bieden ze gericht advies.

Wie graag deelneemt kan zich nog tot 14 juni inschrijven bij de sportantenne, via sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be of op het nummer 03 338 72 68.

Praktisch

  • Donderdag 15 juni van 9 tot 15 uur
  • Sportcentrum Fort van Merksem, Fortsteenweg
  • Inschrijven kan tot 14 juni bij bij de sportantenne per e-mail op sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be of telefonisch op 03 338 72 68
  • Prijs: 8 euro, inclusief een flesje water, een stuk fruit, een lunch en 2 drankbonnetjes

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.