Run4Freedom

Het laatste weekend van september, dat betekent Vredesfeesten in Merksem. Zet het feestweekend sportief in en neem deel aan Run4Freedom. Kies tussen een individuele survivalrun of een 369-trail in groep. Zwoegen en zweten maar vooral veel plezier gegarandeerd.

Op het programma van Run4Freedom staan twee recreatieve loopwedstrijden die je dwars door de gebouwen van het Fort van Merksem leiden.

  • Survivalrun: 13 uur
    Tijdens de individuele survivalrun ga je de strijd aan met verschillende hindernissen op een parcours van 3,5 of 7 kilometer. Moed, inzet, durf en een basisconditie zijn van groot belang om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Maak jezelf klaar om te lopen, klimmen, kruipen, glijden …
  • 369-trail: 15u
    Bij de 369-trail ga je de uitdaging in team aan. Deelnemen kan enkel in een ploeg van drie personen. De eerste loper loopt 9 km, de tweede 6 km en de derde 3 km. Alle 9 km-lopers vertrekken samen, lopen hun eerste ronde van 3 km en pikken daarna de eerste ploeggenoot (6 km-loper) op om samen verder te lopen. Na de tweede ronde haakt de slotloper (3 km-loper) aan en loopt het trio de slotronde. De ploegleden lopen samen over de eindmeet. Samenwerken is dus de boodschap.

Praktisch
Run4Freedom, zaterdag 30 september 2017
Fort van Merksem, Fortsteenweg, 2170 Merksem
Start survivalrun om 13 uur / start 369-trail om 15 uur

Inschrijven
Voorinschrijving: 3 euro, mogelijk tot 24 september / daginschrijving: 5 euro
Verzekering, drankje en gadget inbegrepen

Inschrijven kan via deze externe link

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.