Werken in Merksem

Proefsleuven Frans de l’Arbrelaan

Eind 2017 start de heraanleg van de Frans de l’Arbrelaan. Ter voorbereiding is de aannemer gestartmet het graven van proefsleuven over de volledige lente van de straat, dit aan beide kanten.

In kader van de heraanleg van de Frans de l’Arbrelaan worden in de week van 6 november een aantal voorbereidende werken uitgevoerd. De aannemer start met het graven van proefsleuven over de volledige lengte van de straat, dit aan beide kanten. Om de hinder te beperken werkt de aannemer in 2 fasen. Tijdens deze werken is slechts één rijstrook beschikbaar voor doorgaand verkeer van de Sint-Bartholomeusstraat/Bredabaan naar de G. Theunisbrug. Voetgangers en fietsers kunnen ook steeds de werken passeren.

Fase 1
In de week van 6 november start de aannemer met de proefsleuven langs de kant van de even huisnummers. Deze werken nemen één week in beslag. Er is aan deze zijde van de rijweg geen verkeer of parkeren mogelijk. Het verkeer rijdt aan de oneven kant van de straat, van de Sint-Bartholomeusstraat/Bredabaan richting G. Theunisbrug.

Fase 2
Vanaf 13 november starten de werken aan de kant van de oneven huisnummers. Er is dan aan deze zijde van de rijweg geen parkeren of verkeer mogelijk. Het verkeer rijdt aan de even zijde van de straat, van de Sint-Bartholomeusstraat/Bredabaan naar de G. Theunisbrug. De Ridder Van Parijsstraat loopt dood op de werf. Er geldt tijdelijk dubbelrichtingsverkeer met keermogelijkheid op het einde van de straat.

Tegen 18 november zijn de voorbereidende werken afgerond.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.