Gymclub Klimop RT Merksem wint Sylvester Youth Trophee Acrogym

Vorig weekend kwamen 940 gymnasten samen in Puurs om deel te nemen aan het kampioenschap Acrogym. Op zaterdag veroverden Astrid Hoevenaghel en Jade Wauters van de Merksemse Klimop RT in de categorie I2 brons. Zondag was er het duo Yasmine Alves en Margot Luyckx goed voor zilver en ook bij de gemengde paren haalden Dimi van Deuren en Karlien Verbert het zilver binnen. Flor Buelens en Paris Chravet wonnen goud.Het trio Zoe De Houwern Shauni Coenen en Eliza Torres Gonzalez behaalde eveneens zilver.
Na het winnen van de beker om de meeste podiumplaatsen won ook op de Sylvester Youth Trophee Acrogym het team van Klimop RT Merksem de cup.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.