Olse Merksem handbal

Merksem Handbal – VISE 32 – 24

Merksem geeft rode lantaarn door aan Visé.

Beide ploegen begonnen gedreven aan de wedstrijd dit resulteerde in 4 – 4 na 5 minuten. Na 10 minuten wist Visé via Majean de leiding te nemen en Merksem verstarde even want deze wedstrijd mocht niet verloren worden. Visé profiteerde en sloeg een kloofje 8 – 11 met nog 13 minuten te gaan. Carlos Jansen en Alexandre Hayon gingen onze jonge garde voor en na 25 minuten hingen de bordjes terug gelijk 12 – 12. Toch was het Visé dat met voorsprong ging rusten 14 – 15.

De tweede helft moest de onze worden dixit Piotr Konitz. Jelle de Parade had de boodschap goed begrepen 3 bommen op een rij en nog eentje van Carlos Jansen en 18 – 17 op het bord na 5 minuten. Onze jonge bende gaf de koord niet meer af, Visé kon nog gelijke tred houden tot op het kwartier 21 – 20. Rens Baeyens achtte zijn moment gekomen en stond als een rots in de branding achter een stevige verdediging. Laurel Ntibashirakandi en Lennert Doms deden de rest. De ene mooie aanval volgde de andere op en via 25 -21 met nog 10 minuten te spelen ging het op 5 minuten van het einde naar een geruststellende 28 – 22. Kristof Smets had de eer om de einduitslag op het scorebord te werpen 32 – 24.

Merksem: Carlos Jansen 7,Jelle De Parade 6,Alexandre Hayon 5,Lennert Doms 3,Laurel Ntibashirakandi 3,Johannes Verhoeven 3,Sten Dielen 2,Zaïd Allaf 1,Jari Van De Moosdijk 1,Kristof Smets 1.
Visé: Majean 7,Wauters 4,Bartholomy 4,Dubuc 3,Embrechts 2,Klingbiel 1,Massat 1,Mormont 1,Brixhe 1.