OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – HC Eynatten 22 – 31

Merksem ontving lesje in efficiëntie.

Doelkansen die je creëert moet je afmaken anders krijg je een uitslag als deze. Verzachtende omstandigheid is toch wel het feit dat we zonder heel wat gekwetsten moesten aantreden Zaïd Allaf, Kristof Smets waren er niet bij. Lennert Doms en Alexandre Hayon speelden ondanks kwetsuur en tijdens de wedstrijd vielen ook Jari Van De Moosdijk en Simon Van Den Bergh uit. Dit is van het goede teveel en de winterstop komt dus niets te vroeg voor onze jongens.

De wedstrijd begon nochtans schitterend Rens Baeyens, Laurel Ntibashirakandi en Kobe Serras tilden Merksem na 10 minuten op een 8 – 2 voorsprong. Eynatten knabbelde langzaam maar zeker aan de voorsprong 9 – 5 op het kwartier. Merksem ontving nu 5 straftijden op rij, Eynatten nam dit met dank aan en op slag van rust scoorden ze 11 – 12.
De tweede helft kunnen we heel kort over zijn. Zonder wisselmogelijkheden werden onze resterende krijgers overlopen en overpowerd. Zeker nog te vermelden Jarno Vinckevleugel kwam in doel en liet opnieuw zien dat ook hij uit het goede hout gesneden is. Thomas Kiebooms is aangepast aan het niveau en liet zijn kwaliteiten bewonderen en hield samen met Lennert Doms ons doelpunten totaal op een redelijk aantal.

Merksem: Laurel Ntibashirakandi 3,Thomas Kiebooms 3,Kobe Serras 3,Lennert Doms 3,Carlos Jansen 2,Sten Dielen 2,Alexandre Hayon 2,Jari Van De Moosdijk 2,Simon Van Den Bergh 2.
Eynatten: Kötters 10,Bartholemy 7,Beckers 3,Vreven 3,Top M 2, Neuville 2,Top S 1,Thevissen 1,Vandeberg 1,Fissette 1.