ATV-zomervertelling met Rob Vanoudenhoven

We beginnen de Merksemse zomer naar jaarlijkse gewoonte met een avondvertelling van ATV. Dus neem je stoeltje op maandag 1 juli om 20 uur mee naar het Gemeentepark en kom genieten van een avond vol humor, gezelligheid en een gratis biertje van Brouwerij De Koninck.

Dit jaar praat Rob Vanoudenhoven de avond aan elkaar. Hij komt vertellen over zijn leven, werk en avonturen. Over XII stielen en XIII ongelukken, over ‘Who the fuck is Rob Vanoudenhoven’ waarmee hij zich tegen wil en dank op de kaart van het medialandschap heeft gezet. Over zijn bekende tv-programma ‘De XII ?werken van Vanoudenhoven’, over de ups en downs, lief en leed, vriend en vijand, berg en dal, top en flop.

Bij slecht weer verhuist men naar feestzaal De Volkslust.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.