OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Apolloon Kortrijk 28 – 26

Een wedstrijd met 2 gezichten.
Kortrijk schoot het best uit de startblokken 0 – 2. Maar dan nam Merksem over en via 6 – 5 op het kwartier ging het naar 11 – 8 om de rust te bereiken bij een 16 – 11 stand. Merksem duidelijk baas maar was dit aanleiding tot een feestje in de kleedkamer en dachten we de schaapjes al op het droge te hebben?
Het was wachten tot minuut 11 vooraleer we ons eerste doelpunt scoorden in de tweede helft gelukkig was Kortrijk ook niet echt bij schot en met nog een kwartier te gaan stond het 18 – 16. Kortrijk rook bloed en de klok redde Merksem want de winning goal van Kortrijk kwam 2 seconden te laat. Einde reguliere wedstrijd 22 – 22.
In de eerste verlenging scoorde Merksem 3 keer en Kortrijk 2 keer en de tweede verlenging leverde hetzelfde resultaat die bracht 28 – 26 op het scorebord als eindstand.
Merksem: Alexandre Hayon 8,Lennert Doms 4,Thomas Kiebooms 4,Simon Van Den Bergh 3,Slaven Barbaric 3,Carlos Jansen 2,Jari Van De Moosdijk 2,Laurel Ntibashirakandi 1,Timo Luypaert 1.
Kortrijk: Beke 7,Devos 5,Gharbi Y 5,Dhaene 4,Steenhoudt 2,Debal 1,Verschelde 1,Gharbi M 1.