OLSE Merksem handbal logo

Doornik – Merksem Handbal 24 – 22

Gemiste kans(en)
Doornik nam de wedstrijd meteen in handen en liet Merksem steeds achtervolgen. 5 – 3 na 10 minuten 8 – 7 na 20 minuten en bij de rust keken we tegen 13 – 10 aan. Verdedigend zat het goed maar aanvallend gaven onze schutters vandaag niet present.
Het begin van de tweede helft bracht beterschap 16 – 15 na 10 minuten. Maar korter konden we niet komen Doornik liep terug weg naar 21 – 17 met nog 10 minuten te spelen. Langzaam maar zeker kwamen we terug in het kielzog van Doornik 23 – 22 nog 4 minuten. Maar de gehoopte overwinning en de daarbij horende zekere plaats in de play-offs werd door het missen van tal van open kansen verkwanseld.
Gelukkig was deze nederlaag ingecalculeerd en is er geen man over boord het was alleen mooi geweest als de klus nu al geklaard was.
Merksem: Simon Van Den Bergh 5, Sten Dielen 4,Alexandre Hayon 4,Thomas Kiebooms 4,Laurel Ntibashirakandi 3,Lennert Doms 2.
Doornik: Musilli 8,Chantry 5,Rosier 4,Gaulin 4,De Cocker 1,Voglaire 1,Huylenbroeck 1.