5 wagens beschadigd bij ongeval met vluchtmisdrijf

Op de Brug van den Azijn in Merksem zijn maandagnamiddag 5 wagens beschadigd geraakt toen een bestuurder aan hoge snelheid inreed op de achterkant van de file. Door de impact werd een voertuig vooruit geduwd en belandde het tegen een voorligger en een tegenligger. De bestuurder die de aanrijding veroorzaakte verliet meteen de plek en vluchtte weg via de Bredabaan. Bij dit manoeuvre raakte hij nog een ander voertuig. In totaal waren 2 voertuigen niet meer rijvaardig ten gevolge van de aanrijding. De vermoedelijke bestuurder kon aan de hand van de nummerplaat en de getuigenverklaringen geïdentificeerd worden. De man wordt opgespoord. De vermoedelijke bestuurder was ook dit weekend al betrokken bij een aanrijding.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.