Rustige studeerplek nodig?

Zoals gebruikelijk voorziet de Parkbib studieplekken zowel voor scholieren als voor studenten. Gelet op het feit dat de vraag voorgaande jaren groter was dan het aanbod is hier reeds vorig schooljaar op initiatief van schepen voor jeugd Sonja De Meyer (CD&V) met een aantal partners en in overleg met de Parkbib een aanvullend aanbod uitgewerkt in Jongerencentrum Bouckenborgh.

Met de strenge coronamaatregelen was dit echter niet meer evident. Maar dankzij de goede samenwerking met de verschillende jeugdpartners kon er alsnog een coronaproof aanbod worden uitgewerkt in aanvulling op het aanbod van de Parkbib.

Dit aanbod gaat door in kasteel Bouckenborgh. Concreet worden er 11 studieplekken voorzien zowel voor scholieren als voor studenten en loopt tot en met 31 januari telkens van 10u tot 18u op alle weekdagen en op zaterdag.  Enkel op zondagen en tijdens de kerstvakantie is de studeerplaats gesloten.
Er is gratis wifi beschikbaar.

Je plaats reserveren doe je via https://bit.ly/3dhREP. Je kan ook gewoon toekomen en ter plaatse je tafel reserveren. Dat kan enkel als er een vrije plaats is.

Lees ook even het reglement van de studieruimte: https://bit.ly/2JOGjvv.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.