112 nieuws Merksem

Bestuurder onwel met brokken als gevolg

Vanmorgen zorgde een verkeersongeval voor heel wat hinder op de Bredabaan, ter hoogte van de Deurnsebaan. Een wagen raakte eerst een fietser, daarna een verkeerslicht, een vuilnisbak en drie geparkeerde wagens. De bestuurder van de wagen was onwel geworden en de controle over het stuur verloren. De man van 47 jaar is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ook de fietser, een vrouw van 34 jaar, is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De verkeerspolitie kwam ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden. Het aanrijdende voertuig was niet meer rijvaardig en werd getakeld.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.