OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Kreasa Houthalen 23 – 30

In een leuke wedstrijd waarin de eindstand toch een beetje overdreven is hebben de Limburgers de 2 punten terecht mee naar huis genomen.

Merksem schoot het best uit de startblokken 4 – 1 na 5 minuten. Houthalen voelde het gevaar en op het kwartier was alles te herdoen 7 – 7. Hoe Stijn Van De Vliet, Slaven Barbaric en Zaïd Allaf zich ook uit de naad werkten ze konden niet beletten dat we bij de rust tegen een 11 – 14 aankeken.

In de tweede helft vergeet Merksem zichzelf te belonen voor het goede spel, de afwerking echter op doel kon beter en Houthalen profiteerde om de wedstrijd bij een 23 – 30 stand te beëindigen.

Merksem: Pieter Schruers 50′ , Felix Chillon 10′ , Slaven Barbaric 8, Zaïd Allaf 5, Stijn Van De Vliet 4, Mikolaj Borowczyk 3, Jeroen Driesen 2, Timo Luypaert 1.