OLSE Merksem handbal logo

HBC Izegem – Merksem Handbal 39 – 15

Na een leuk begin van de wedstrijd ging het via 2 – 2 na 5 minuten naar 11 – 10 met nog 5 minuten te spelen in een leuke eerste helft. Maar dan sloeg het noodlot nog maar eens toe, Zaïd Allaf moest het strijdtoneel verlaten met een blessure. Dit kwam hard binnen bij onze jongens en bij de rust stond het 14 – 11.

De tweede helft was dan ook een maat voor niets en een walk over voor Izegem. Eindstand 39 – 15.

Merksem: Thibaut Masscho, Jarno Vinckevleugel, Zaïd Allaf 3, Hannes Weber 5, Guillaume Poppe 3, Sander De Herdt 1, Matija Mikovic 1, Daniel Stanciu, William Audi, Wannes Van Dijck 2, Seppe Minnebach.