9 Olseërs in actie nu zaterdag

Zoals reeds eerder aangegeven heeft dit weekend het Vlaams Kampioenschap Alle Categoriëen (Atletiek) plaats in de Rode Loop.

OLSE Merksem komt aanstaande zaterdag met 9 atleten in 10 disciplines in actie.


In het speerwerpen zal Tom Goyvaerts, Belgisch beloften kampioen in 2006 en beste jaarprestatie 2006, resoluut gaan voor een beste jaarprestatie en de Vlaamse titel.
Bij de dames in het speerwerpen is er een intern duel tussen de 2 OLSE toppers Ilse Struys en Elfje Willemsen. Ilse Struys, Vlaams Kampioene en Belgisch junior kampioene in 2006 mikt naar de EK Juniors limiet, terwijl Elfje Willemsen (3de op het BK 2006) gaat voor de limiet van het EK Beloften.

Op de 1500m wordt de Merksemse OLSE eer bij de vrouwen verdedigd door Xenia Luxem (5de in de eindstand van de crosscup 2007). In eigen huis zou ze mischien wel eens voor een verrassing kunnen zorgen.

Bij de mannen komt de jonge Scholier Soufiane Bouchikhi (3de op het BK cross scholieren 2007) in actie. Meteen zijn vuurdoop in een groot kampioenschap op de piste.

In het polstokspringen brengt OLSE “all rounder” Stijn Lichtert (vice beloften kampioen polstok 2006) in het veld. Daarnaast gaat hij ook nog eens zijn kans in het hoogspringen.
Bij het vrouwen hoogspringen eveneens 2 eigen atletes in actie; Liesbeth Sebrechts, Belgisch kampioene beloften 2006, die ook zeker voor een podiumplaats gaat en nieuwkomer Valerie Bastiaens.

Op de 400meter Horden gaat junior Gert Muller van start voor zijn eerste Vlaams Kampioenschap.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.